ОРГАЗМ ПОЛЕЗЕН ДЛЯ МОЗКУ:
За допомогою ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
С допомогою сканування мозку жінки, що відчуває сексуальне збудження, вчені вперше встановили, які ділянки свідомості беруть участь в оргазмі.

Ці відкриття цілком можуть привести до якісних змін життя жінок, що страждають різними сексуальними розладами, і до іншим медичним проривів, в тому числі знеболюванню для пацієнтів з ушкодженнями спинного мозку.

Вчені Баррі Комісарук, Карлос Байєр-Флорес і Беверлі Уіппл (співавтор міжнародного бестселера "Точка G") приступили до дослідження у зв'язку з повідомленнями про те, що жінки, які страждають повним пошкодженням спинного мозку, відчувають задоволення під час статевого акту або іншого сексуального стимулювання. Деякі навіть заявляють, що їм вдається відчути оргазм.

"Це дуже загадково, тому що, згідно з традиційними уявленнями, пошкодження спинного мозку повинні були б зробити такі відчуття неможливими, - говорить професор Комісарук з Університету Рутгерса в Нью- Джерсі .- Крім того, відомо принаймні про один випадок, коли жінка з такою травмою говорила, що під час вагітності відчувала, як у неї в животі штовхається немовля ".

За підтримки Національного інституту охорони здоров'я, агентства американського міністерства охорони здоров'я і соціального забезпечення, вони провели дослідження жінок з тотальними ушкодженнями спинного мозку.

За цими жінками було встановлено спостереження, і з ними проводилися експерименти, пов'язані з больовим порогом під час вагінальної або маткової самостимуляції.

"Коли ми досліджували цих жінок, я виявив, що жінки з ушкодженнями хребта навіть дуже сильному ступені відчувають стимуляцію в області піхви і шийки матки, - говорить професор Комісарук. - Деякі з них навіть стверджують, що відчували оргазм".

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:41 )  

Счетчик