ВЧОРА коханку, СЬОГОДНІ ДРУЖИНА ... :
Хоча й ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 
Х оча і не існує статистики, скільки чоловіків, одружившись на коханок, заводять нових, але шанс, що ваш чоловік буде обманювати і вас, як колись обманював свою першу дружину, дуже великий. Так що будьте напоготові. Пам'ятайте, що кількість друге шлюбів, закінчується розлученням, набагато більше в порівнянні з кількістю розлучень після першого шлюбу.

Катя, яка прожила зі своїм чоловіком 14 років, після того, як вони обидва розлучилися зі своїми першими подружжям , зізналася мені: «Іноді я справді боюся, що чоловік буде мені змінювати, як колись зраджував своїй першій дружині зі мною. Як то кажуть, хто обдурив одного разу, обдурить і вдруге. Але те ж саме відноситься і до мене. Я теж дурила, я теж винна, і мій чоловік також має право підозрювати і мене ».

Світу, також спочатку була коханкою свого чоловіка. У них була полум'яна пристрасть, вона всіма силами боролася за те, щоб він розлучився зі своєю першою дружиною. Коли вони одружилися, Світлана була на сьомому небі від щастя. І що ж? Нещодавно вона дізналася, що чоловік зраджує їй вже протягом двох років. Він навіть запропонував їй розлучитися, але вона не захотіла. «Я ніколи не думала, що він буде обманювати і мене теж. Сюрприз! Чому чоловіки так роблять? »

Правильніше було б запитати, чому жінки очікують вірності від чоловіків, які вже одного разу зраджували своїм дружинам ? Ні способу передбачити заздалегідь, чи буде вірний у шлюбі та чи інша людина. Навіть чоловіки з «хорошою» репутацією можуть змінювати після кількох років шлюбу. Будь-який шлюб - це рулетка, але багато хто чоловіки більш схильні до обману, ніж інші. Тому варто уважніше придивитися до попередніх пригодам чоловіки, перш ніж вступати з ним у шлюб.

Кожна коханка, яка стала дружиною, вірить, що вона одна справжня любов свого чоловіка. Іноді це так і є. Але є чоловіки, просто не здатні зберігати вірність одному єдиному партнеру. Вони можуть клятвено обіцяти ніколи не змінювати, але не можуть стримати слова, оскільки занадто втяглися в романтику таємних відносин. Перебуваючи в муках романтичної пристрасті легко уявити, що все подальше життя ви проживете разом, щасливо до самої смерті. До нещастя, чоловік, обтяжений колишньою дружиною, це чоловік з багажем, який так просто не викинеш. Ви хотіли отримати тільки цього чоловіка, але на додачу з ним отримаєте ще й його колишню дружину і його дітей від першого шлюбу.

Як вести себе з колишньою дружиною

Зазвичай, як колишні дружини, так і велика частина суспільства, вважають, що коханки «крадуть» чужих чоловіків. І в цій ситуації винуватою виявляється коханка, а не невдачливий чоловік. З цим переконанням боротися важко, але все-таки можна. Потрібно вести себе так, як ніби ви вище пліток, показати всім, що ви все зробили правильно. Шлюб краще, ніж обман - для вас, вашого чоловіка і навіть для колишньої дружини.

Якщо у вашого чоловіка і його колишньої дружини є спільні діти, то їх батьківські обов'язки залишаються колишніми. Ймовірно, вам доведеться час від часу зустрічатися з його колишньою дружиною, на шкільних і сімейних святах, на весіллях, розмовляти з нею по телефону, а ваш чоловік в розмові буде періодично згадувати про неї. Якщо він платить аліменти, то у колишньої дружини завжди буде привід втрутитися у ваш сімейний бюджет. І швидше за все, онуки у вас теж будуть спільні. Як би не засмучували вас ці зустрічі, вам доведеться тримати себе в руках.

Перша дружина може час від часу просити у колишнього чоловіка фінансової підтримки, або щоб він більше часу проводив з дітьми, і пред'являти інші вимоги. Якщо вам пощастило, і дружина примирилася з розлученням (а деякі дійсно відчувають полегшення), то ці запити можуть носити цивілізований характер. Але якщо колишня дружина відчуває біль, ревнощі або розчарування після розлучення, то саме на вас буде спрямована її антипатія. У цьому випадку краще постаратися не звертати уваги на поведінку колишньої дружини.

Наприклад, Каті колишня дружина періодично дзвонила і казала, що в неї ще зберігаються сексуальні стосунки з колишнім чоловіком, і коли той заходить відвідати дітей, вони займаються любов'ю. Катя віддала перевагу ігнорувати ці повідомлення. «Після того, як я сказала їй, що мене це не хвилює, вона припинила свої дзвінки. Зараз ми спілкуємося з нею без всяких образ. »Якщо ви не можете не звертати уваги на поведінку першої дружини, все ж таки постарайтеся розмовляти з нею спокійним тоном, через деякий час вона заспокоїться сама. Ніколи не вступайте з нею в перепалку, саме цього вона і домагається, а ви потім будете почувати себе винуватою.

Як вести себе з його дітьми

Важко любити чужих дітей , особливо коли мачухи часто є чи не ровесницями старшу дитину чоловіка. Така ситуація звичайно приводить до взаємного суперництва. Діти більш молодшого віку можуть бути грубими по відношенню до вас. У цьому випадку буває корисно поглянути на цю ситуацію очима свого чоловіка або його дітей. Дуже часто при розлученні батьків діти схильні у всьому звинувачувати себе. Більш дорослі діти можуть вважати, що це ви розбили їх сім'ю, і звинувачувати вас в розлученні батьків, особливо, якщо вони знають, що до цього ви були коханкою.

Як же вести себе з його дітьми? Не шкодуйте часу і зусиль, щоб трохи краще дізнатися кожної дитини окремо. Не вважайте їх ні ворогами, ні союзниками. Вони не є ні тим, ні іншим. Дивіться на них, як на близьких вашому чоловікові людей, яких він дуже любить. Якщо ви будете до них добре ставитись, а найголовніше щиро, то скоро будете отримувати у відповідь тільки добро. Головне, не квапити події, нехай дитина сама зробить перший крок. Крім того, існує ще й проблема дисципліни. Дуже часто, батьки, які відчувають провину за розлучення, починають у всьому потурати дітям.

Але навіть якщо батько не звертає уваги на занадто расшалівшегося дитини, не карайте його. Врешті-решт, це його дитина, і не варто вести себе так, як ніби ви його мати. Вам завжди можуть вказати на ваше місце. Якщо батько ставиться до дитини занадто строго, або навпаки, надто балує його, постарайтеся з'ясувати причину цього. Батьки часто бояться, що дитина віддалиться від них, якщо вони будуть надто суворі. Або вони бояться, що дитина внаслідок перенесеного стресу при розлученні стане неслухняним і некерованим. Постарайтеся зрозуміти цю тривогу. Але пам'ятайте, що, якщо батько надто балує дітей, вони будуть чекати цього і від вас.

Чи буде ваш секс також ярок ?

Любовний роман на стороні зазвичай має на увазі таємничість, пристрасть, романтику. Триватимуть чи ваші стосунки, якщо кожен ранок ви будете змушені зустрічатися за кухонним столом? Думки психологів на цей рахунок різняться. Одні вважають, що чим більше пристрасною і романтичної була ваша любовний зв'язок, тим менше у вас шансів на тривалий шлюб, оскільки такі палкі стосунки швидко остигають. Інші вважають, що шансів приблизно 50 на 50.

Після пристрасного сексу, сексуальні стосунки у шлюбі можуть здатися обом подружжю досить прісними . Правда, деяке охолодження у відносинах через деякий час виникає в будь-якому шлюбі, незалежно від того, чи були подружжя перш коханцями чи ні. Іноді відносини можуть бути затьмарені почуттям провини. Не дозволяйте цьому почуттю перерости у взаємні звинувачення. Згадайте, що саме привернуло вас коли-то в цьому чоловікові, і постарайтеся бути такою ж люблячої і розуміє дружиною, який ви були в якості коханки, повідомляє MIGnews.ком.ua.

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:40 )  

Счетчик