" Риба та картопля - ось і все моє меню. Овочі я взагалі не визнаю. Так що я, можна сказати, живий доказ того, що ви можете спокійно не дотримуватися цих дурниць дієти і тим не менш залишатися абсолютно здоровими ", span> - говорить Констанс Браун, якої днями було присвоєно звання члена Ордена Британської Імперії. p> З незапам'ятних часів Констанс тримає невеликий ресторанчик Brown` s Cafe в Пемброук, графство Західний Уельс. Незважаючи на досить похилий вік, господиня, яку завсідники до цих пір звуть не інакше як Конні, сама щоранку відкриває двері свого закладу. Г-жа Браун розповідає, що була вкрай здивована і задоволена, коли дізналася, що її удостоїли королівського визнання за вірне служіння справі і суспільству. P> "Сама я не думаю, що заслуговую такої високої нагороди. Але якщо люди вважають по-іншому, значить, так воно і є. З боку-то видніше ", - скромно каже Конні, яка, до речі кажучи, не закривала двері свого ресторанчика навіть у важкі воєнні роки і пригощала відвідувачів пиріжками з солониною, кидаючи таким чином виклик карткову систему. p> "Я дуже здивована і одночасно горда тим, що люди, виявляється, так мене люблять. Це не тільки моя нагорода, а й моїх покупців. І я б хотіла всіх їм подякувати", - говорить новоспечена орденоносіца. p>
span> p>