Дивлячись на вже представлені в Парижі речі, ловиш себе на відчутті втрати орієнтації в часі. «Змішання жанрів, чорт забирай», - як казав відомий кіноперсонажів. Тут і 50-е, і 80-е, і 90-і роки. Багато які нещодавно з'явилися з небуття хітів, начебто шортів і широчезних штанів. По-східному легкі і прозорі тканини, немов у невільниці з гарему. Чуттєвість - щось на межі можливого, то зовсім відсутня, поступаючись місцем строгості і діловитості. P>
Наприклад, Rick Owens дав волю своїй фантазії: злегка здивовані гості побачили манекенниць у кипіння-білих, дивної форми жакетах з органзи, спідницях із шовкових шийних хусток, вуаля-ковпаках. Останні виглядали навіть трохи моторошно, проте, коли моделі нарешті відкидали їх з лиця, «чадру» виявлялася не більше ніж цікавою деталлю вечірнього топа. «У моєму дитинстві, в 70-х, тато читав мені багато фантастики з ілюстраціями Франка Фразетта, із зображеннями загадкових міжгалактичних королев. Мені це дуже подобалося, так що навіяна цими книгами колекція - для мого тата, він присутній тут », - поділився з оточуючими дизайнер. P>
Марка Balmain, схоже, починає тріумфальне повернення в гардероби королев екрану , і не тільки їх. З тих пір, як в минулому сезоні на Каннському кінофестивалі у сукні цього модного бренду здалася Одрі Тоту, увагу до марки зросла. «Мені хотілося надати одязі вид збруї або військового обмундирування", - сказав дизайнер Крістоф Декарнін. Речі, представлені на показі в Парижі, в основному були витримані в оливковій, білому і чорному кольорі. Топи недбало оголюють одне плече або взагалі не мають бретелей. < / p>
Ціле шоу з нагоди свого показу влаштували Viktor & Rolf: оркестр, танцюристи, канделябри, шампанське ... Це було розкішне дійство - дівчата в рожевих туфельках на платформі і юнака у смокінгах, танцюючі щока до щоки. Хіба можна чекати більшого від фешн-шоу? ... p>
Поки на подіумах Парижа ще не з'явилися «гіганти» pret-a-porte, тому підводити підсумки зарано. «Бізнес-Стиль» продовжить висвітлювати найцікавіші події, що відбуваються на подіумі і навколо нього. p>