Представницю Росії на« Євробаченні-2009 »Анастасію Приходько багато хто звинувачує в чому завгодно . Дівчині приписували націоналістичні схильності, сумнівалися в вокальних даних і так далі. Тепер скандал розгорається навколо продюсера виконавиці Костянтина Меладзе. Відомого композитора звинувачують у плагіаті композиції «Мамо» для «Євробачення». P>
Із звинуваченням виступила 36-річна викладачка вокалу з Ростова-на-Дону Ядвіга Псепковская: «Я послала до Москви диск із записом своєї композиції" подорослішала любов "ще в грудні». Щоб гідно виглядати перед авторитетним журі конкурсу, виконавиця навіть зняла починаюча справжній відеокліп: «Моїм режисером і оператором стала мама. Зйомки проходили в школі ». P>
Сьогодні в Москві зустрінуться глави делегацій країн, які беруть участь у« Євробаченні-2009 ». На цих переговорах буде сформований остаточний список виконавців і пісень конкурсу. Не виключено, що сьогодні ж стануть відомі й імена ведучих. Всього на нинішньому конкурсі планували виступити музиканти від 43 країн, але за декілька днів до сьогоднішньої зустрічі Грузія відмовилася від участі, хоча офіційного повідомлення про відмову Європейський мовний союз так і не отримав. P>
Костянтин Меладзе, на думку Псепковской, просто вкрав її композицію для своєї протеже Приходько, пише видання segodnya.ua. Жінка вважає, що результати самого відбіркового етапу були навмисно сфальсифіковані. «Коли я почула пісню в її виконанні, то просто обімліла! Мелодія лише небагато чим відрізняється від моєї, всього лише змінено ритмічний малюнок ». P>
Сам Меладзе коментувати цю ситуацію відмовився, заявивши, що це всього лише істерія навколо конкурсу. P>
Раніше продюсер дуже емоційно відреагував на звинувачення Йосипа Пригожина на адресу Анастасії Приходько: «Мені здається, що вся ця метушня навколо Насті прийняла якусь божевільну сюрреалістичну форму. І крім сміху та іронії нічого не викликає. Потрібно вміти вигравати і програвати. Природно, всю цю свистопляску затіяли люди, які незадоволені підсумками фіналу ». P>
p>