Авраам Руссо збирається в Росію: Популярний співак Авраам Руссо ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Авраам Руссо збирається в Росію Популярний співак Авраам Руссо планує повернутися до Росії. Тут він має намір виступити зі своїми новими композиціями. Замах, що відбулося два роки тому, артист згадує, як страшний сон. «Двом смертям не бувати», - філософськи розмірковує Руссо.

Авраам кілька років не з'являвся в Росії. У 2007 році тому невідомі з автомата розстріляли його машину. Співак отримав серйозні поранення ніг і змушений був виїхати до Америки з дружиною Марелой, яка в той момент була в положенні.

Поранений два роки тому у кривавій перестрілці в центрі Москви, співак знає замовника свого замаху. «Це одна людина і двоє його підлеглих, - повідомив Руссо пресі. - Я думав спочатку, що вони хотіли вбити мене, але ні - їх мета була зробити з мене інваліда. У Росії я нікому нічого не зробив поганого, а ця людина просто позаздрив ».

Час, як відомо, лікує. Авраам прийшов до тями. У нього народилася донька Еммануель. Зараз Руссо продовжує не тільки гастролювати, але і є гордим власником шикарного ресторану в Нью-Йорку.

Тепер співак задумався про концерт в Росії, повідомляє «Комсомольська правда». На питання про повернення до Росії співак забарився і довго обмірковував відповідь: «Я вже два роки не співаю в Росії. На це є серйозні причини », - сказав він. Але його гастрольна діяльність не припинена. «Я даю концерти по всьому світу. Зараз закінчую новий альбом у США, - говорить Авраам. - Ми його робимо з одним українським музикантом. Це буде інша музика та іншої Руссо. Але все-таки це будуть знову пісні про кохання ».

Але про Росію і про російських жінках співак все-таки згадує. «Я хотів би сказати російським жінкам, що дуже люблю їх і бажаю, щоб вони були завжди красивими і бажаними, - говорить Авраам. - І, сподіваюся, після завершення роботи над альбомом я повернуся з концертами до Росії і неодмінно заспіваю свої нові і ваші улюблені пісні ».

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:17 )  

Счетчик