Виконавиця відомої композиції« Ворона »Світлана Гейман радикально змінює імідж . Співачка, раніше відома під псевдонімом Лінда, записує новий альбом. Однак представляти його в Росії вона не збирається. У перспективах співачки - музична кар'єра в шоу-бізнесі Британії, Німеччини та Греції. P>
Зі своїм іміджем «дівчини, що вживає заборонені препарати» Світлана розпрощалася кілька місяців тому. Остаточно про те, що «Лінди більше немає», виконавиця заявила у властивій їй екстравагантній формі. «Це моє останнє звернення до вас в якості Лінди, - написала артистка в кінці жовтня минулого року на своєму офіційному сайті. - Приношу всім свої вибачення за те, що я щаслива». P>
З чуток, на зміни Світлану підштовхнув роман із продюсером Стефанос Корколісом. У пресі з'явилися чутки про те, що співачка вийшла заміж за Стефаноса, проте самим творчим тандемом ця інформація не підтверджується і не спростовується. P>
Тепер Світлана Гейман знову заявила, що її більше нічого не пов'язує з минулого музичною кар'єрою. На даний момент вона разом з продюсером Стефанос Корколісом записує в Афінах новий альбом, який буде просуватися в основному в Британії, Німеччини та Греції. P>
Найближчим часом співачка не збирається повертатися до Росії - супроводжує її група «Конвой »вже розпущена. «Те, що проект« Лінда »намагався донести до мас весь цей час, як раз і відбивалося в її піснях і зовнішньому образі. Це своєрідна боротьба за справедливість, протест проти насильства і зради, - цитує слова Intermedia.ru Аліси, директора з просування «нової» Лінди. - Однак сьогодні для Світлани Гейман актуальні інші сфери буття, такі як любов, сім'я і просте земне щастя ». p>