Клео вже писало про те, що відома співачка Софія Ротару останній місяць знаходиться в постійному страху за життя своєї маленької внучки. За інформацією вітчизняної преси, правоохоронні органи зайнялися справою зірки, проте артистка незадоволена результатами. P>
Коротка передісторія: що вийшла з в'язниці фанатка Ротару 34-річна Галина Стародубова загрожувала по-звірячому вбити улюблену внучку зірки. На мобільний співачки, номер якого знають тільки найближчі люди, приходили SMS-повідомлення з погрозами: "Завтра голову твоєї внучки знайдуть у Дніпрі! Я зроблю це!" P>
Вперше дама з маніакальними нахилами з'явилася в полі зору співачки більше двох років тому. Спочатку поводилася як звичайна прихильниця: просила автографи, іноді благала пропустити її на концерт, після виступів намагалася пролізти в гримерку до Ротару. Це нікого не дивувало. Її швидко запам'ятали директори співачки і пару разів навіть допустили особисто до Софії Михайлівні. Про що потім пошкодували. Жінка замучила співачку та її оточення дзвінками з вимогами пустити її на концерт. Потім почалися погрози. Ротару звернулася в міліцію. Стародубову затримали за статтею 207 КК РФ "Свідомо неправдиве повідомлення про акт тероризму". Три місяці вона провела в СІЗО. Але восени минулого року Стародубову випустили. А минулого місяця Софії Михайлівні стали надходити SMS зі страшними погрозами. P>
Днями в Зарічний районний суді Стародубової винесли вирок - 3 роки позбавлення волі умовно за двома статтями "Погроза вбивством або заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю" і "Свідомо помилкове повідомлення про акт тероризму ". Обвинувачена свою провину визнала і пообіцяла виправитися. "Жодних дзвінків та SMS-ок більше не буде". P>
"Такої людини потрібно запроторити до психлікарні". P> Проте в оточенні Ротару вироком залишилися незадоволені. "Умовний термін мене і моїх друзів не врятує від телефонного тероризму, - вважає директор Софії Ротару Ольга Коняхіна. - Таку людину потрібно запроторити до психлікарні. Дзвінки від Галі до цих пір не припиняються. Але я не збираюся здаватися. Я заново буду подавати заяву в суд, тому що іншого порятунку від цієї фанатки у нас немає ".
p>