Оксана Федорова заміж не поспішає: Красуню телеведующую Оксану Федорову ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Оксана Федорова заміж не поспішає Красуню телеведующую Оксану Федорову тероризують журналісти. Питаннями про майбутнє весілля. Дівчина порядком втомилася і вирішила зробити публічне визнання, щоб розставити всі крапки в потрібних місцях.

Отже, кандидат у женихи Оксани - танцівник Олександр Литвиненко. Федорова і Литвиненко познайомилися на проекті "Танці з зірками". Пару відразу ж назвали найкрасивішою за всю історію танцювального шоу.

"Латиноамериканські танці дуже емоційні, пристрасні, енергійні. І, може бути, наші теплі відносини з Сашею, взаємна симпатія виникли на тлі того, що ми з ним довгий час проводили разом, йшли до спільної мети. Це зближує, - розповіла Оксана. - І було важливо, що ми обидва - вільні люди: він холостий і я. І в нас не було нікого. Саша - дуже-дуже чесний. А для мене це якість в чоловіках одне з найголовніших. Він дуже порядна, скромний ".

Тепер ближче до теми:" З усіх редакцій мені телефонують: коли весілля? - говорить Федорова. - Таке соціальне очікування. Але навіщо забігати вперед і говорити щось раніше часу? Я не можу йому доставити якусь біль! Напевно, Саші здається, що такій жінці, як я, потрібно багато чого. А насправді для нас, жінок, найважливіше - любити і бути коханою ".

Виявляється, пропозиції Оксані Федорової танцівник так і не зробив.

" Вийшло дивно, - говорить телеведуча. - У пресі почали писати, що у нас щось є. І одного разу я прочитала про те, що Саша мене любить. Здивувалася навіть. Мені здається, йому страшно. Може бути, навіть більше, ніж мені. Але, можливо, не варто поспішати. Думаю, близьких теплих відносин нам вистачає на сьогоднішній день . Ну, може бути, йому і не вистачає сміливості. Він виходить з свого життєвого досвіду. Чоловіки різні бувають. У нього така психологія. Він сором'язливий. У такому віці чоловікові дуже важко зізнаватися в коханні. Це в молодості словами розкидаються. А зрілі чоловіки серйозно до зізнань у коханні відносяться ".

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:20 )  

Счетчик