У Глюкоzа буде дочка: Як повідомляє російська преса ,..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

У Глюкоzа буде дочка Як повідомляє російська преса, російська співачка Наталя Іонова, відома під псевдонімом Глюкоzа, знаходиться в одній з елітних клінік Барселони на збереженні. Співачка зараз на сьомому місяці вагітності і її цікаве положення виявилося не з легких.

Ще будучи в Росії, Наташу частенько мучили напади токсикозу і Глюкоzа не раз скаржилася близьким на нездужання. Співачка і її чоловік Олександр Чистяков вирішили, що їхній малюк має з'явитися на світ за межами Росії, і Наташа відлетіла до Іспанії. Кажуть, у Чистякова тут є власне житло. І ось під час прогулянки по місту Наталія відчула себе недобре і попросила свою супутницю відвезти її до лікарні, де у неї вже є свій лікар. У клініці Іонова пройшла необхідне обстеження, включаючи УЗД. За словами лікаря, ніякої небезпеки для здоров'я матері та дитини немає, але все-таки коштувати берегти себе.

Нагадаємо, що за інформацією вітчизняної преси, з нового року Наташа пішла в декретну відпустку з наступним звільненням. Таке рішення прийняв її продюсер Макс Фадєєв. З тих пір як Іонова вискочила заміж за Олександра Чистякова, справи у Макса Фадєєва пішли з рук геть погано. А як тільки стало відомо, що співачка в положенні, більшість шанувальників від неї відвернулося.

У Барселоні Наташа дізналася і стать дитини. Вона, як і мріяла, чекає доньку. Вона зізнавалася, що якщо у неї народиться дівчинка, то вона обов'язково назве її Лідою: "Так звали мою бабусю, і я дам ім'я дочці на честь неї".

Відразу після обстеження співачка подзвонила чоловікові і потішило його новиною . Олександр вже має сина від першого шлюбу, і йому дуже хотілося, щоб у нього народилася дочка. Чистяков пообіцяв, що, як тільки в нього з'являться вільні дні, він прилетить відвідати дружину. Деякий час тому він вже провів цілий тиждень у Іспанії.

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:20 )  

Счетчик