Зірки ведуть боротьбу з папараці, які часом дуже хамським чином втручаються в їх особисте життя, але і фотографи не залишаються в боргу. За минулий тиждень позовів, пред'явлених папарацці, спостерігається, можна сказати, рекордна кількість: так, кінозірка Кіану Рівз підозрюється в тому, що збив своїм автомобілем фотографа, двоє фотографів подали до суду на Деніз Річардс і Памелу Андерсон, звинувативши їх у нападі і в брехні з приводу інциденту в листопаді минулого року. Не уникли зоряної фото-міжусобиці і представники королівської родини - британський фотограф Нірак Теннер звинуватив принца Гаррі в нападі. P>
"Він був сильно п'яний, - заявив Теннер в інтерв'ю газеті News of the World. - Я пару разів сфотографував його, як раптом він накинувся на мене. Це був напад. Я ніколи не опинявся перш в подібній дикої ситуації ". p>
За словами Теннер, принц напав на нього при виході з лондонського нічного клубу. Як розповів фотограф, принц Гаррі, який був сильно п'яний, побачив Теннер на задньому дворі клубу. За словами потерпілого, намагаючись залишитися непоміченим, принц виходив з клубу з чорного ходу. Дізнавшись Теннер, який за його ж власними словами і раніше знімав принца, Гарі кинувся за ним і, схопивши за комір, спробував перекинути його на землю, обсипаючи лайкою. Нірак Теннер був не єдиним папарацці на задньому дворі клубу, і ця сцена була відображена іншими фотографами. P>
За інформацією інформагентства BBC News, Кларенс-Хаус вже виступив із спростуванням цих звинувачень. Спадкоємець престолу, якому багато ЗМІ вже дали прізвисько "жахливий дитина" (згадаймо інциденти з вживанням марихуани і спиртного у неповнолітньому віці), за версією представника двору принц Гаррі не мав наміру нападати на фотографа, він випадково впав на Теннер при виході з клубу, і обидві боку навіть посміялися над казусом. p>