Сергій Жигунов вільний: Як пише російська преса ,..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Сергій Жигунов вільний Як пише російська преса, Сергій Жигунов все-таки оформив розлучення зі своєю дружиною Вірою Новіковою, з якою прожив майже 20 років. Нагадаємо, що актор обіцяв стати вільним чоловіком в кінці березня. Сказано - зроблено.

"Так, судове слухання відбулося в четвер, нарешті-то мене розвели, - підтвердив Сергій Вікторович. - Сам я не був присутній у суді, там був мій юридичний представник. Я переживав, тому що так довго все це тягнулося. Все не виходило розлучитися, але тепер я вільний ".

За словами нареченої Жигунова Анастасії Заворотнюк, сама вона поставилася до факту розлучення спокійно. "Знаєте, до стелі не стрибаю, чесно скажу, - сказала актриса. - Ну така процедура, в загальному, досить формальна. Це вже давно очікувана подія".

Сергій Жигунов наприкінці 2006 року звернувся з заявою про розірвання шлюбу в один із судів. Актор розраховував на швидкий розлучення, проте процес затягнувся на кілька місяців

Сергій Жигунов вільний Нагадаємо, що в акторському суспільстві ходять чутки про вагітність Заворотнюк. Начебто б актриса стала дратівливою і навідріз відмовляється від спиртного. Зараз Анастасія повністю в роботі. Фільм "Шекспіру і не снилося" з її участю повинен вийти на екрани вже в наступному місяці. З чуток, саме до прем'єри картини Заворотнюк та її коханий Сергій Жигунов збираються зіграти весілля - старий, але ефективний піар-хід.

Між іншим, актриса стверджує, що офіційної пропозиції руки і серця їй ще ніхто не зробив : "Поки рано про це говорити". А ось що каже з цього питання потенційний наречений, Сергій Жигунов: "Що стосується наших відносин з Настею, то ми не розлучилися. І не в сварці. У нас все добре. Зараз приїхали з Пітера до Москви зі зйомок. І наша історія кохання, як ви це називаєте, звичайно ж, матиме продовження ".

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:20 )  

Счетчик