Согдіана: "ВІА Гра" або заміжжя? : Днями у вітчизняній ..

Рейтинг Користувача: / 0
НайгіршеНайкраще 

Согдіана:" ВІА Гра "або заміжжя? Днями у вітчизняній пресі з'явилися нотатки про те, що "фабрикантка" Согдіана займе місце Ольги Корягіної у відомому поп-тріо "ВІА Гра".

Начебто кілька днів тому продюсер групи Дмитро Костюк говорив, що нову солістку вони шукати не будуть: "Ми не хочемо більше влаштовувати кастинги та шукати дівчат. Чи повернеться Ольга до складу" ВІА Гри "після народження дитини? Час покаже". Однак той же продюсер заявив, що гідна заміна вже знайдена. В особі Согдіани. Костюк говорить, що дівчина не тільки блищить зовнішніми даними, але і дійсно вміє співати. За інформацією преси, продюсер назвав Согдіану "бомбою" і припустив, що її "східний колорит примусить тремтіти мільйони сердець шанувальників групи".

Справжнє ім'я 23-річної співачки Согдіана ("учасниця Фабрики зірок-6") - Оксана Нечитайло. Родом вона із Ташкента. В даний час навчається в Державній консерваторії Узбекистану на факультеті естрадного співу.

Сьогодні ж з'явилася інформація про те, що Согдіана не в "ВІА Гру" вступити збирається, а в законний шлюб. Вона виходить заміж за індійця (прямо як Ліз Херлі!). Весілля з індійським бізнесменом Рамом відбудеться наприкінці квітня. Майбутні чоловік і жінка познайомилися рівно рік тому в компанії спільних знайомих в Ташкенті, на батьківщині Согдіани. Заможний східний чоловік одразу звернув увагу на красиву дівчину і вже пізніше дізнався, що вона відома в Узбекистані співачка.

"Рам чудовий, дуже надійний і добрий, - розповідає Согдіана. - Сам він з Індії, а тут у нього бізнес. Весілля ми плануємо зіграти і в Росії, і в Індії: за крішнаїтське звичаям, як того вимагає віра Рама ".

А ось що говорить співачка з приводу" ВІА Гри ":" Одним прекрасним ранком я прокидаюся від того, що мені всі дзвонять і вітають мене незрозуміло з чим. Потім з'ясувалося, що я, сама того не знаючи, стала учасницею приголомшливою групи "ВІА Гра". Для мене це було повною несподіванкою, але мені здається, що я трохи не вписалася б у колектив ".

Як повідомляється на офіційному сайті співачки, чутки про нову учасниці" ВІА Гра "виявилися перебільшеними.

Останнє оновлення ( Середа, 28 квітня 2010, 12:19 )  

Счетчик